SOHBET ODASI

http://kucuksirlar-dizisi-izle.tr.gg < KÜCÜK SIRLAR DİZİSİNİZ İZLEMEK İCİN TIKLAYINIZ... Fuzuli`ye sormuşlar: `Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?`, `Sevmek; çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın. ` demiş.

11 Haziran 2010 Cuma

Komik Sözler

That´s FunnyIlk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.
Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet….Peki deplasmanda yedin mi?
Sayin abone… Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur. Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz
Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir
Yasamaya ayri, yürütmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum. Yikiyorum. Çikiyorum
Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki Duaların kabul, kandilin mübarek olsun.
Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Kandiliniz mübarek olsun.
Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.
İslam’ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Kandiliniz mübarek olsun
Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis. Annesi de: -Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince çocuk: Ama anne bu sampuanda “kuru saçlar için” yaziyor!!!
Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin. Çok zevkli oluyor…
Komik Sözler komiksözler komedi espirili sözler komik mesajlar komik sözleri komik msjlar komik mesaj çok komik mesajlar komik sms mesajları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder